Πρώτη για Βέργο, γύρισε ο Άλτμαν

Πρώτη για Βέργο, γύρισε ο Άλτμαν

Ο Βέργος δεν έχει υπογράψει, αλλά πήγε στο Κορωπί το απόγευμα. Επέστρεψε ο Άλτμαν.

Ο Νίκος Βέργος δεν έχει περάσει ακόμα από ιατρικά ούτε έχει υπογράψει, κάτι που θα συμβεί σήμερα, αλλά φρόντισε να πιάσει άμεσα δουλειά.

Ετσι, ο 22χρονος επιθετικός πήγε το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» και είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ορισμένους τους γνωρίζει από τις μικρές εθνικές και δεν θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του. Επιπλέον, είχε συνομιλία με τον Γιώργο Δώνη και το θετικό είναι ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού έκανε προετοιμασία στου Ρέντη. Κατόπιν, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση η οποία είχε διάρκεια 115 λεπτά περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και, πιεστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο με έμφαση στην τακτική.

Ο Όμρι Άλτμαν, παράλληλα, επέστρεψε από το Ισραήλ, όπου την περασμένη Παρασκευή υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Ο προσωπικός του γιατρός καθάρισε το γόνατο του και πλέον θα συνεχιστεί στο Κορωπί η αποκατάσταση. Υπολογίζεται σε δύο περίπου μήνες, στα τέλη Οκτωβρίου δηλαδή, να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ