Στη Θεσσαλονίκη ο Τόσκα

Στη Θεσσαλονίκη ο Τόσκα

Ο Αλί Τόσκα, αναμένεται να βρεθεί σήμερα (22/8) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον ετήσιο δανεισμό του Ρουμάνου από τη Μπέτις στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα να ολοκληρώσει την τέταρτη του μεταγραφή με την απόκτηση του Αλί Τόσκα από τη Μπέτις. Ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχει μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα από την Ισπανία και από χθες ξεκίνησε το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη. Για να έρθει όμως το deal με τον έμπειρο αμυντικό χρειάστηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του προπονητή του ΠΑΟΚ με τον Τόσκα. Αυτή η κίνηση, όπως λένε στην Τούμπα ήταν καταλυτική για να πει το «ναι» στην πρόταση του Δικεφάλου για συνεργασία ενός χρόνου.

Ο Τόσκα που αμείβεται με 450.000 ευρώ ετησίως στην Μπέτις, ζητούσε τα διπλάσια για να έρθει στην Τούμπα, ωστόσο άρχισε να αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση του ΠΑΟΚ όταν μίλησε με τον Λουτσέσκου. Να θυμίσουμε πως στη συμφωνία Μπέτις-ΠΑΟΚ και Τόσκα έχει μπει όρος για την αγορά του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ