
Ο ΠΑΟΚ εξετάζει το σενάριο απόκτησης του Λούκα Ιβάνoυσετς με τη μορφή δανεισμού από τη Φέγενορντ.
Ο Λούκα Ιβανούσετς είναι μία περίπτωση παίκτη που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς ο σύλλογος ενδιαφέρεται να κάνει δικό του τον Κροάτη με τη μορφή δανεισμού από τη Φέγενορντ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις για τον δανεισμό του 26χρονου και το deal της συμφωνίας ενδέχεται να προβλέπει και όψιον αγοράς.
Διαβάστε επίσης: Βίρτους Μπολόνια: Ανακοίνωσε τον Σμάιλαγκιτς
Ο Λούκα Ιβάνουσετς «έκλεισε» την σεζόν που ολοκληρώθηκε με 13 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) στο ολλανδικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε 482 λεπτά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κροάτης διεθνής της ολλανδικού συλλόγου αποκτήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2023 για 8 εκατομμύρια ευρώ.
Ο ίδιος, άφησε το δικό του αποτύπωμα στην Ντιναμό, συμπληρώνοντας 137 εμφανίσεις , 37 γκολ και 20 ασίστ.
Παράλληλα, ο νεαρός επιθετικός μέσος είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας από το 2017.