Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : «Τα παίξαμε όλα για όλα», δήλωσε ο Αϊντάρεβιτς

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : «Τα παίξαμε όλα για όλα», δήλωσε ο Αϊντάρεβιτς

Ο άνθρωπος που έβγαλε την ασίστ στον Λιβάγια, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, τόνισε ότι του αρέσει να βοηθάει την ομάδα του επιθετικά, ενώ θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από τη Λεωφόρο

Για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του τα έδωσε όλα για όλα.

Παράλληλα επεσήμανε ότι του αρέσει να βοηθάει την Ένωση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού ενώ θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να φύγει νικήτρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πάσα του στο γκολ του Μάρκο Λιβάγια: «Αυτό που προσπάθησα είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω στο επιθετικό κομμάτι. Πριν έρθει η μπάλα στα πόδια μου, είδα δυο ποδοσφαιριστές μας ελεύθερους, έβγαλα την πάσα και ήρθε το γκολ του Λιβάγια. Όταν χάνεις 1-0 και είσαι στην τελευταία φάση δεν έχεις τίποτα να χάσεις, τα παίζεις όλα για όλα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, πήραμε τον έναν. Θέλω και μου αρέσει να βοηθάω επιθετικά. Ο ρόλος μου είναι πιο αμυντικός, βέβαια».

Για το αν δικαιούταν η ΑΕΚ τη νίκη στη Λεωφόρο: «Φυσικά και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές. Ωστόσο, έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι πήραμε τον έναν βαθμό. Σήμερα δεν ήμασταν απειλητικοί όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Καλό είναι να έχουμε την κατοχή, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο απειλητικοί κοντά στην αντίπαλη εστία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ