Πρωτοβουλία ΠΑΟ-Ατρόμητου για τους πληγέντες στο Μάτι

Πρωτοβουλία ΠΑΟ-Ατρόμητου για τους πληγέντες στο Μάτι

Φιλικό στις 8/9 με τα έσοδα να πηγαίνουν σε όσους υπέστησαν ζημιές από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Φιλικό στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας έκλεισαν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νταμίρ Κάναντι θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν ένα δυνατό ματς στις ομάδες τους, ώστε να μην μείνουν άπραγες και φυσικά θα μπορέσουν να βγάλουν και κάποια νέα συμπεράσματα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα να δώσει ματς στον επιθετικό που θα έρθει και δεν παίξει στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά και σε παίκτες όπως οι Καμπετσής, Βέργος, Παντελάκης.

Το σημαντικό, όμως, που είναι πάνω από το ποδόσφαιρο, αφορά την πρωτοβουλία που πήραν οι δύο ομάδες. Τα έσοδα θα δοθούν στους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον περασμένο μήνα. Τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθούν οι τιμές και όσο περισσότεροι ανταποκριθούν, τόσο το καλύτερο για να βοηθηθούν όσοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους στην τραγωδία της Ανατολικής Αττικής κι έπειτα τις περιουσίες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ