Το «αντίο» του Καμπετσή στην Ντόρτμουντ (pic)

Το «αντίο» του Καμπετσή στην Ντόρτμουντ (pic)

Ο 19χρονος άσος αποχαιρέτησε τη γερμανική ομάδα και βρίσκεται στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργύρης Καμπετσής μετά το πέρασμά του από την Ντόρτμουντ επιστρέφει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Ο 19χρονος επιθετικός, ο οποίος από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Πράσινους, με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τη γερμανική ομάδα.

«Σας αποχαιρετώ με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο νέος άσος του Τριφυλλιού, στον οποίο ποντάρουν πολλά ο Γιώργος Δώνης με τον Νίκο Νταμπίζα ενόψει της νέας σεζόν.

Η μεταγραφή του Καμπετσή ενισχύει την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, με τον Ελληνα τεχνικό να πιστεύει πολύ στο ταλέντο και στις ικανότητες του 19χρονου άσου.

Δείτε το μήνυμά του:

I say goodbye to you with the best memories and experiences!i wish the best to all Borussia’s friends!Thank you for everything!! Yours Kampe! Danke @bvb09

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αργύρης Καμπετσής (@argiris_kampetsis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ