Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μανθάτης

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μανθάτης

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Με τη φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να τον παραχωρούν ως δανεικό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο νεαρός άσος την Τετάρτη βρέθηκε στα γραφεία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.

Ο Μανθάτης την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, πραγματοποιώντας συνολικά 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην αρχή του καλοκαιριού έλαβε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός. Η νέα σεζόν θα τον βρει κάτοικο Νέας Σμύρνης και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Ανιγκό. Ο Μανθάτης πηγαίνει στον Πανιώνιο με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής και μέσα από τα παιχνίδια να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να εξελίξει το ταλέντο του.

Ο 21χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ήταν βασικό στέλεχος της Κ20 των Πειραιωτών, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τους Ερυθρόλευκους λήγει το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ