Στις κλήσεις του Σεφτσένκο ο Χατσερίντι

Στις κλήσεις του Σεφτσένκο ο Χατσερίντι

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας για τα ματς με Τσεχία και Σλοβακία - Εκτός επιλογών έμεινε ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάκχοφ.

Στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας για τους αγώνες του Nations League απέναντι σε Τσεχία και Σλοβακία στις 6 και 9 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα κλήθηκε ο Ευγκένι Χατσερίντι. Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στις επιλογές του Αντρέι Σεφτσένκο και θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της πατρίδας τους στα δύο πρώτα παιχνίδια της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί ξεκινούν την περιπέτειά τους εκτός έδρας με την Τσεχία και στη συνέχεια θα υποδεχθούν στο Κίεβο τους Σλοβάκους. Ο Χατσερίντι επιστρέφει στις κλήσεις, μετά την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί τον περασμένο Μάρτιο, ενώ εκτός έμεινε ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάκχοφ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Αντρέι Σεφτσένκο από τους παίκτες που βρίσκονται εκτός Ουκρανίας: Αντρέι Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Εβγέν Κονοπλιάνκα (Σάλκε), Αντρέι Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Αλεξάντρ Ζιτσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρουσλάν Μαλινόφσκι (Γκένκ), Ρομάν Γερέμτσουκ (Γάνδη), Ευγένιος Χατσερίδης (ΠΑΟΚ) και Εβγέν Μακαρένκο (Άντερλεχτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ