Παναθηναϊκός : «Πρώτη» για Καμπετσή

Παναθηναϊκός : «Πρώτη» για Καμπετσή

Ο Δώνης έδειξε βίντεο στους παίκτες του από τα φιλικά και την Ξάνθη. Ακολούθως όλη η ομάδα δείπνησε. Παρόντες Καμπετσής και Βέργος.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Κορωπί αντί για προπόνηση περιλάμβανε ανάλυση στο βίντεο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν στην αίθουσα προβολής στο «Γ. Καλαφάτης» και ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε θεωρία.

Τους έδειξε στο βίντεο στιγμιότυπα από τα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και τους τόνισε τι πρέπει να διορθώσουν είτε αμυντικά είτε επιθετικά. Πως θα συνεργάζονται οι κεντρικοί αμυντικοί με τους μπακ και τους χαφ και αντίστοιχα στην επίθεση πώς να αναπτύσσεται η ομάδα κάθετα, αλλά και από τα άκρα. Φέρεται ακόμα να τους ανέλυσε και τον τρόπο παιχνιδιού της Ξάνθης στα φιλικά που έχει δώσει. Στη συνέχεια όλη η ομάδα δείπνησε μαζί στο αθλητικό κέντρο και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν.

Ο Βέργος ήταν και χθες στο Κορωπί και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, ενώ συνομίλησε με τον Δώνη. Το ίδιο έπραξε την Τετάρτη και ο Καμπετσής. Ο 19χρονος φορ επίσης παρουσιάστηκε στην υπόλοιπη ομάδα και είχε κι αυτός τετ α τετ με τον Δώνη. Και οι δύο παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Εχουν υπογράψει, παράλληλα, για τρία χρόνια και πιθανότατα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ