Αρης: Στη λίστα του Ερέρα και ο Μαβράι (vid)

Αρης: Στη λίστα του Ερέρα και ο Μαβράι (vid)

Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν και την περίπτωση του 32χρονου στόπερ της Εθνικής Αλβανίας, Μερτζίμ Μαβράι ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Πογκμπά.

Την περίπτωση του Φλορεντίν Πογκμπά, του αδερφού του πασίγνωστου σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξετάζουν στον Άρη, όπως είναι γνωστό, αλλά δεν είναι η μόνη για τη θέση του επιπλέον στόπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εναλλακτική λύση που είναι ψηλά στη λίστα προτίμησης του Ισπανού τεχνικού είναι αυτή του 32χρονου Μερτζίμ Μαβράι, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αμβούργου.

Ο γεννημένος στη Γερμανία και διεθνής με την Αλβανία κεντρικός αμυντικός άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Ντάρμσταντ (2005-07, 38 εμφανίσεις, 2 γκολ), πριν μετακομίσει στη δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ (2007-08, 8 εμφανίσεις, 1 γκολ) και διαδοχικά στην πρώτη (2007-10, 65 εμφανίσεις, 1 γκολ). Στη συνέχεια έπαιξε στη Γκρόιτερ Φιρτ (2011-14, 105 εμφανίσεις, 3 γκολ), φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και έπειτα στην Κολωνία (2014-16, 43 εμφανίσεις), όπου τη σεζόν 2016-17 σε ψηφοφορία πήρε θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου μισού της Bundesliga με 26% και μόλις 1% λιγότερο από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ ξεπέρασε παίκτες όπως ο Ματς Χούμελς και ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Το συμβόλαιο δυόμισι ετών που υπέγραψε με το Αμβούργο (2016-18, 29 εμφανίσεις) σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναδείχτηκε δεύτερος αρχηγός της ομάδας μετά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο τη δεύτερη σεζόν.

Δείτε τον εν δράσει: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ