Αποθέωση για Ντιόγκο Νασιμέντο: «Ο δίδυμος του Βιτίνια» (pics)

Αποθέωση για Ντιόγκο Νασιμέντο: «Ο δίδυμος του Βιτίνια» (pics)

Ο γνωστός σκάουτ και αναλυτής Μπεν Μάτινσον στην σελίδα του στο «Χ» αποθεώνει τον Ντιόγκο Νασιμέντο και την κίνηση του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε μεθοδικά και αθόρυβα και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το deal με τον Ντιόγκο Νασιμέντο που από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται στη χώρα μας.

Μια κίνηση ματ από τους νταμπλούχους Ελλάδας για έναν παίκτη με προοπτική πουέχει ήδη κερδίσει την προσοχή στο ευρωπαϊκό στερέωμα και σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν τα ταλέντα.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Μίτσιτς» (pic)

Όπως ο γνωστός σκάουτ και αναλυτής Μπεν Μάτινσον που μετά από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε ποστ για την επικείμενη μεταγραφή αποθεώνοντας τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο.

«Ακόμα ένας σταρ της Πορτογαλίας Κ21 που παίρνει μεταγραφή σε τιμή ευκαιρίας, μετά τον Τσίκο Λάμπα (σ.σ. πήγε στη Σεντ Ετιέν). Ο Ντιόγκο Νασιμέντο ήταν ο βασικός χαφ της Πορτογαλίας.

Ένας ανθεκτικός στο πρέσινγκ δημιουργός σε βάθος, που είχε άνεση στο να υποδέχεται την μπάλα υπό πίεση και να βγάζει μακρινές μπαλιές ή να δημιουργεί ρήγματα» τονίζει χαρακτηριστικά στο «Χ» ο Μάτινσον ενώ σε άλλο ποστάρισμα του λίγο αργότερα χαρακτηρίζει τον Ντιόγκο Νασιμέντο ως «δίδυμο» του Βιτίνια, βάζοντας στην ίδια κατηγορία και τον Ράφαελ Κίντας που Σε άλλη του δημοσίευση μάλιστα, ο Μάτινσονχαρακτήρισε τον νεαρό μέσο ως «δίδυμο» του Βιτίνια μαζί με τον Ράφαελ Κίντας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ