ΠΑΟΚ : Έρχεται και υπογράφει ο Τόσκα

ΠΑΟΚ : Έρχεται και υπογράφει ο Τόσκα

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Αλίν Τόσκα με τη μορφή δανεισμού από την Μπέτις κι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλίν Τόσκα, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες στην Ελλάδα.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τον Δικέφαλο του βορρά και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπέτις για τον επόμενο χρόνο και αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή θα πρέπει να καταβάλει το επόμενο καλοκαίρι ρήτρα ύψους 1,3 εκατ. ευρώ. Ο Τόσκα θα έχει συμβόλαιο αξίας 400.000 ευρώ με τον ΠΑΟΚ και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας από την επόμενη εβδομάδα.

Παρά το γεγονός όμως πως ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του βορρά ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στη Ρουμανία ξεκαθάρισε πως δεν είναι τελειωμένη υπόθεση η απόκτηση του 27χρονού αμυντικού.

«Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Θα μπορούσα να πω ότι είμαστε ΟΚ, αλλά γίνονται ακόμη διαπραγματεύσεις. Πριν το παιχνίδι με την Μπενφίκα θεώρησα ότι σχεδόν ήμασταν έτοιμοι, ωστόσο σήμερα κόλλησε», ανέφερε. Ωστόσο, από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει ανησυχία για την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ