Αποκάλυψη: Επαφή με τους μάνατζερ των Κάνιας, Κρέσπο για ανανέωση

Αποκάλυψη: Επαφή με τους μάνατζερ των Κάνιας, Κρέσπο για ανανέωση

O Αλβαρο Τόρες και δύο συνεργάτες του, βρέθηκαν στη Λισσαβόνα, παρακολούθησαν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και μίλησαν με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για τα συμβόλαια των δύο Ισπανών, που λήγουν το καλοκαίρι.

O Αλβαρο Τόρες και δύο συνεργάτες του, βρέθηκαν στη Λισσαβόνα, παρακολούθησαν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και μίλησαν με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για τα συμβόλαια των δύο Ισπανών, που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο μάνατζερ των Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας είχε την πρώτη συζήτηση με τον Δικέφαλο και όλα δείχνουν ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό για να συνεχιστεί η συνεργασία και για τα επόμενα χρόνια.

Κοινή απόφαση των δυο πλευρών ήταν οι δυο πλευρές να συζητήσουν πιο επισταμένα για την ανανέωση των συμβολαίων των Ισπανών παικτών, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα στην Τούμπα την Τετάρτη. Άλλωστε ο Αλβάρο Τόρες και οι συνεργάτες του έχουν προσκληθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δια ζώσης και την επόμενη μέρα να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τα νέα συμβόλαια.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θεωρεί πολύ κομβική την παραμονή των δυο Ισπανών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας και για αυτό έχει κανει εισήγηση να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους και για τα επόμενα χρόνια. Ο Ρουμάνος κόουτς πιστεύει στις ικανότητες των Κρέσπο και Κάνιας, ενώ συνάμα είναι σίγουρος ότι η παρουσία τους στην ομάδα θα ενισχύσει τον κορμό που έχει δημιουργηθεί από την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ