Ο Μελισσανίδης «χτένισε» το «Groupama Arena» -Οι επαφές του ενόψει «Αγιάς Σοφιάς»

Ο Μελισσανίδης «χτένισε» το «Groupama Arena» -Οι επαφές του ενόψει «Αγιάς Σοφιάς»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χάρηκε πολύ τη νίκη της ΑΕΚ ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να τσεκάρει το ανακαινισμένο γήπεδο της Βουδαπέστης

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο «Groupama Arena» χθες βράδυ του έδωσε την ευκαιρία να «χτενίσει» και το νέο γήπεδο της Βουδαπέστης. Ο «Τίγρης» χθες το μεσημέρι, αρκετές ώρες πριν την σέντρα του Βίντι-ΑΕΚ, μαζί με τον project manager της «Αγιάς Σοφιάς» Δημήτρη Ανδριόπουλο και τον αναπληρωτή Διευθυντή της «Δικέφαλος 1924» Χρήστο Παπαδημητρίου, επισκέφθηκαν το γήπεδο και το… χτένισαν από άκρη σε άκρη. Είδαν τα πάντα, όλους τους χώρους, μίλησαν με τους υπεύθυνους του γηπέδου και ρώτησαν πολλά αναφορικά με τα λειτουργικά ζητήματα του.

Το «Groupama Arena» (χωρητικότητας περίπου 24.000 θέσεων) ανακαινίστηκε και παραδόθηκε πριν 4 χρόνια, οπότε είναι νέο και με σύγχρονες λειτουργίες, κάποιες από τις οποίες μπορούν να χρησιμεύσουν στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Το γήπεδο κόστισε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, είναι από τα πιο ακριβά έργα στη Βουδαπέστη, είναι κατηγορίας 4 στην UEFA, ενώ διεξάγονται και συναυλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ