Αποσυμφόρηση στον Παναθηναϊκό

Αποσυμφόρηση στον Παναθηναϊκό

Εντός των ημερών θα ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις στο «τριφύλλι», ώστε να μειωθεί ο αριθμός των παικτών και να κάνει καλύτερα τη δουλειά του ο Δώνης.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού χωρίς ακόμα να έχει έρθει ο έμπειρος επιθετικός, αριθμεί 37 παίκτες με την απόκτηση των Καμπετσή, Βέργου. Πάρα πολλοί για μία επαγγελματική ομάδα και είναι λογικό ο Γιώργος Δώνης να μην μπορεί να δουλέψει όπως θέλει με τόσους ποδοσφαιριστές.

Γι’ αυτό κι εντός των προσεχών 2-3 ημερών αναμένεται να έχουν αποχωρήσει οι υπό δοκιμή Ρεγκάκος, Χαντζάρας, Κέζος, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Δώνη. Ο Μαρκ Σιφναίος επίσης δεν έχει πείσει έως τώρα. Ο 22χρονος ομογενής φορ ήταν από τους πρώτους που αποκτήθηκαν ως ελεύθερος κι ενώ στις αρχές Ιουλίου δεν υπήρχαν λύσεις στο ρόστερ.

Εξαρχής φαινόταν ότι δύσκολα θα κερδίσει θέση στο ρόστερ. Δεν πήρε συμμετοχή στα φιλικά –πλην αυτό με την ερασιτεχνική Χους- κι έτσι θα παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Επιπλέον, στην έξοδο είναι πιθανό να βρεθεί και ο Πίσπας, αφού ήδη υπάρχουν κάποιες λύσεις στην επίθεση με τους Βέργο, Καμπετσή και θα έρθει κι έμπειρος φορ. Κι ο 20χρονος φορ γνωρίζει ότι δεν θα πάρει συμμετοχή κι ότι είναι προτιμότερο να πάει σε μία ομάδα να πάρει παιχνίδια. Το θέμα είναι πως θα αποχωρήσει; Ελεύθερος ή δανεικός; Θα φύγουν επίσης κάποια ακόμα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία κι όλα δείχνουν ότι έως το τέλος του μήνα το ρόστερ θα έχει μάξιμουμ 27-28 παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ