Ολυμπιακός: «Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει όπως είχε οριστεί»

Ολυμπιακός: «Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει όπως είχε οριστεί»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση υπέρ της άμεσης έναρξης του πρωταθλήματος χωρίς καμία καθυστέρηση. «Ένα 24ωρο πριν την σέντρα του πρωταθλήματος μαθαίνουμε ότι το πρωτάθλημα είναι στον αέρα! Η ψηφοθηρική λογική της κυβέρνησης, οι ερασιτεχνισμοί της και η κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος, οδηγούν σε νέες περιπέτειες το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος χωρίς καμία καθυστέρηση πήρε επισήμως ο Ολυμπιακός. Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να περάσει τα μπαράζ έφερε αντιδράσεις στην Σούπερ Λιγκ και ανακοινώσεις ομάδων της που ζητούν την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει αύριο (Σάββατο), όμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει πως είναι κάθετα αντίθετη προς αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα κάνει λόγο για ψηφοθηρική λογική της κυβέρνησης, ερασιτεχνισμούς και κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος που οδηγούν σε νέες περιπέτειες το ελληνικό ποδόσφαιρο τινάζοντας στον αέρα τον προγραμματισμό των ομάδων.

Η θέση του Ολυμπιακού για το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος και τον κίνδυνο αναβολής της πρεμιέρας: «Ένα 24ωρο πριν την σέντρα του Πρωταθλήματος μαθαίνουμε ότι το Πρωτάθλημα είναι στον αέρα! Η ψηφοθηρική λογική της κυβέρνησης, οι ερασιτεχνισμοί της και η κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος, οδηγούν σε νέες περιπέτειες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη στιγμή που οι Ελληνικές ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος στην Ευρώπη, ο κ. Βασιλειάδης και οι μυστικοσύμβουλοί του δίνουν ένα καίριο χτύπημα στο ποδόσφαιρό μας και τινάζουν στον αέρα τον προγραμματισμό των ομάδων.
Το Πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει όπως ακριβώς έχει οριστεί, χωρίς καμία καθυστέρηση.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ