Tuttosport: «Η Γιουβέντους διαπραγματεύεται την πώληση του Κόστιτς στον Ολυμπιακό» (pic)

Tuttosport: «Η Γιουβέντους διαπραγματεύεται την πώληση του Κόστιτς στον Ολυμπιακό» (pic)

Η «Tuttosport» αναφέρει πως η Γιουβέντους βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Φίλιπ Κόστιτς. Πόσα χρήματα ζητάει η «Γηραιά Κυρία».

Ο Ολυμπιακός «σκανάρει» την αγορά για να βρει τον κατάλληλο παίκτη για τα εξτρέμ, με το όνομα του Φίλιπ Κόστιτς να είναι αυτό που γράφεται τα τελευταία 24ωρα στην Ιταλία.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρεται να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον Σέρβο εξτρέμ και φαίνεται πως έχουν μπει σε κύκλο επαφών με τη διοίκηση της Γιούβε για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Τζόουνς-Γκαρσία που βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Μπαρτζώκα (vids)

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και η «Tuttosport», η οποία υπογραμμίζει σε δημοσίευμά της ότι οι μπιανκονέρι διαπραγματεύονται με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Κόστιτς έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά όσα υποστηρίζει η «Tuttosport»:

«Ο Φίλιπ Κόστιτς θα μπορούσε να είναι μεταξύ των αποχωρήσεων. Ο Τούντορ θα τον ήθελε ως αντικαταστάτη του Καμπιάζο, αλλά σίγουρα δεν εντάσσεται στην κατηγορία των παικτών που δεν είναι προς πώληση.

Οι Μπιανκονέρι διαπραγματεύονται αυτή τη στιγμή με τον Ολυμπιακό για 4 εκατομμύρια ευρώ. Αν τα βρουν σε αυτή την τιμή, ο Σέρβος θα αποχαιρετήσει οριστικά το Τορίνο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ