«Η Σαμσουνσόρ συμφώνησε με τον Μήτογλου»

«Η Σαμσουνσόρ συμφώνησε με τον Μήτογλου»

Η Σαμσουνσπόρ φέρεται να έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με τον 25χρονο στόπερ της ΑΕΚ, Γεράσιμο Μήτογλου, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από την Ένωση.

Η ΑΕΚ μπορεί να ψάχνει τρόπο να ενισχυθεί και να κάνει μεταγραφές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μιας και από την Πέμπτη ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα προκριματικά του Europa Conference League, όμως την ίδια στιγμή περιμένει να «ξεφορτωθεί» και τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Νίκολιτς.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γεράσιμος Μήτογλου, που έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ένωσης έχει τραβήξει τα βλέμματα της τουρκικής Σαμσουνσπόρ, με την οποία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, έχει ήδη καταλήξει σε προσωπική συμφωνία.

Ο Μήτογλου και η πρόταση

Η ομάδα της Τουρκίας ετοιμάζεται να κάνει επίσημη κίνηση προς την ΑΕΚ, με τον Μάρκο Νίκολιτς να μην τον υπολογίζει, καθώς τον έχει στη λίστα των κομμένων.

Ο ίδιος ο Μήτογλου επιθυμεί να βρει μια ομάδα όπου θα έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή, και η πρόταση της Σαμσουνσπόρ φαίνεται να του δίνει αυτή την ευκαιρία, όπως τονίζουν στην Τουρκία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ