Λάρισα : Σούζα το αλογάκι ξανά

Λάρισα : Σούζα το αλογάκι ξανά

Η Λάρισα με τον Φυντάνη στον πάγκο της είναι και πάλι η «βυσσινί θύελλά» με 11 βαθμούς στα τελευταία 6 ματς. Βρίσκεται στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας των τελευταίων έξι αγώνων με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα στα χασομέρια.

Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετρούσε μόλις δύο βαθμούς. Δύο ισοπαλίες στην έδρα της με Αστέρα (1-1) και Ατρόμητο (0-0) ήταν όλες και όλες οι επιτυχίες της Λάρισας.

Λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να δώσει την ομάδα στον Ηλία Φυντάνη με την Λάρισα να είναι «σούζα» ξανά και να τρέχει ένα εξαιρετικό σερί με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Μια ήττα μάλιστα που ήρθε στη Λεωφόρο, έγινε (τότε, καθώς χθες σκόραρε και η ΑΕΚ) μόλις η δεύτερη ομάδα που σκοράρει στην έδρα του ΠΑΟ στα τελευταία 24 ματς, στα χασομέρια και κόντρα στην ροή του αγώνα. Με τον ΠΑΟ να έχει μείνει με 9 παίκτες, την Λάρισα να έχει ισοφαρίσει, να κάνει το 1-2 που κακώς δεν μέτρησε και από το πουθενά στις καθυστερήσεις να δέχεται το γκολ της ήττας.

Είχε προηγηθεί το 1-1 στην AEL FC ARENA με τον ΠΑΟΚ με τον Ηλία Φυντάνη και την Λάρισα να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Πλατανιά στην Κρήτη με 1-0. Μια νίκη που είχε και συνέχεια την αμέσως επόμενη αγωνιστική με το 1-0 επί του (αήττητου μέχρι τότε) Λεβαδειακού για να πάρει για τα καλά μπρος το αλογάκι!

Η Λάρισα από «φτωχός συγγενής» του πρωταθλήματος και μια εκ των βασικών ομάδων που θα πάλευαν για τη σωτηρία μετατράπηκε γρήγορα-γρήγορα σε ομάδα που μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα, συμμαζεύτηκε, μπόρεσε να φύγει με τον βαθμό από την Κέρκυρα (1-1) και απέναντι στον Απόλλωνα το Σάββατο πρόσθεσε ένα ακόμη «τρίποντο» στο ενεργητικό της.

1-0 και πάλι για τους «βυσσινί» που έφτασαν αισίως τους 13 βαθμούς και την 11η θέση ενώ το εντυπωσιακό είναι πως στην ειδική βαθμολογία της φόρμας, των 6 τελευταίων αγώνων βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς όσους έχει και η ΑΕΚ. Έναν λιγότερο από Ολυμπιακό και πέντε από τον Ατρόμητο.

Την επόμενη εβδομάδα δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό που με 10 βαθμούς βρίσκεται μαζί με τον Απόλλωνα στην προτελευταία θέση. Το νερό όμως δείχνει να έχει μπει στο αυλάκι για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη που είναι και πάλι (μετά από καιρό) η Λάρισα που αξίζει στους οπαδούς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ