Βιεϊρίνια: «Κερδίσαμε με το σπαθί μας τον τίτλο του φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα»

Βιεϊρίνια: «Κερδίσαμε με το σπαθί μας τον τίτλο του φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα»

Βράβευση του Βιερίνια ως MVP της σεζόν 2017-2018.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου Αντελίνο Βιερινια βραβεύτηκε ως MVP της περσινής σεζόν. Ο Πορτογάλος διεθνής του ΠΑΟΚ παρέλαβε το τρόπαιο του 11888 MVP της σεζόν 2017-18 «Πλάτων Φορόπουλος» και μιίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ..

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τιμή μου που πήρα αυτό το βραβείο και ευχαριστώ τον κόσμο. Πολλά πράγματα μου μένουν… Αυτό που έγινε πέρυσι, δύσκολα θα το ξεχάσω. Κρατάω τα καλά, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτό που έγινε, δεν πρέπει να ξαναγίνει».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα:

«Δείχνει εμπιστοσύνη και σεβασμό αυτό. Αυτό θέλαμε να χτίσουμε όλα αυτά τα χρόνια και πλέον φτάσαμε να μας σέβονται και να μας πιστεύουν. Από τότε που ήμουν εδώ πριν 5-6 χρόνια, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν φαβορί. Έχουμε αλλάξει ως ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ότι παίρνει το βραβείο, όντας αρχηγός και σκόρερ στο Κύπελλο:

«Όχι ηγέτες πρέπει να είμαστε όλοι. Αυτό το βραβείο είναι του κόσμου, αλλά αν μπορούσα να το δώσω θα το έδινα σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τις ψήφους, αλλά όλη τη δουλειά, όλη τη σεζόν τα καταφέραμε όλοι μαζί».

Για τη σεζόν που έρχεται:

«Είναι σημαντικό το αυριανό ματς. Έχουμε αλλάξει έχουμε μπει στο κλίμα του πρωταθλήματος έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε για να φύγει το -2. Στο τέλος θα ήθελα να έχουμε μπει στους ομίλους του Champions League και να έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα».

Για τα διαρκείας και τον κόσμο:

«Χωρίς τον κόσμο θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε κάτι. Ήταν δύσκολο πέρυσι να παίζουμε 10 αγωνιστικές χωρίς κόσμο, ευτυχώς τα κερδίσαμε. Θέλω να τους ευχαριστήσω που είναι δίπλα μας. Η Τούμπα χωρίς κόσμο δεν είναι Τούμπα».

Για το αν φέτος η ομάδα είναι πιο… υποψιασμένη:

«Κάτι πρέπει να αλλάξει δεν μπορεί να γίνει ότι έγινε πέρυσι. Εμείς ξέρουμε το λάθος που κάναμε. Δυστυχώς μας κόστισε βαθμούς και το πρωτάθλημα. Η δουλειά μας είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν έχει ανέβει ο πήχης:

«Είναι καλό για εμάς και δείχνει το επίπεδο που έχουμε ως ομάδας και παίκτες. Είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να σπάσουμε πάλι κάποιο ρεκόρ και κάποιο σερί. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και να πάμε καλύτερα από πέρυσι».

Για το ότι ο Αστέρας είναι η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ:

«Κερδίσανε, ήταν καλύτεροι από εμάς, ήταν από τις χειρότερες μας εμφανίσεις. Με όποιον και αν παίζαμε, αύριο θα θέλαμε να κερδίσουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν και στην Τούμπα θέλουμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ