ΠΑΟΚ : Με Βέρνμπλουμ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

ΠΑΟΚ : Με Βέρνμπλουμ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Σουηδός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πλέον ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ των «εκλεκτών» του Ράζβαν Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (25/8, 19:15-NS1) στην Τούμπα, συμπεριλήφθηκε ο Πόντους Βέρνμπλουμ. O 32χρονος Σουηδός χαφ βρίσκεται στην αποστολή για το εντός έδρας της 1ης αγωνιστικής κόντρα στους Αρκάδες, παρά το γεγονός ότι δεν έχει παρά λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, με τους οπαδούς του δικεφάλου να έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να τον δουν αγωνιζόμενο με τη φανέλα του δικεφάλου. Ο Λουτσέσκου ουσιαστικά έκανε την… έκπληξη με την επιλογή αυτή, καθώς θυμίζουμε ότι είχε δηλώσει πως ο Βέρνμπλουμ θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Εξάλλου, στους εκλεκτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Ελ Καντούρι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του (τον είχε θέσει νοκ-άουτ με Μπενφίκα), όπως και ο Πέλκας  οποίος ταλαιπωρούταν από ίωση.

Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Βαρέλα-Μαουρίσιο που «κουβαλάνε» τιμωρία από τον περσινό τελικό Κυπέλλου, όπως και ο νεοαποκτηθέντας Τόσκα. Ο Ρουμάνος μπακ, λόγω της ταλαιπωρίας του ταξιδιού του και των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει τις προπονήσεις από αύριο Σάββατο (25.08) μαζί με τους παίκτες εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ ξεκινά με -2 το νέο πρωτάθλημα, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από πέρσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ