ΑΕΚ : Φουλάρει για δανεισμό Αγκού –Δίνει 2 εκατ.ευρώ για Νάρσινγκ

ΑΕΚ : Φουλάρει για δανεισμό Αγκού –Δίνει 2 εκατ.ευρώ για Νάρσινγκ

«Τρέχει» η ΑΕΚ για να πάρει τον Νιγηριανό χαφ από την Πόρτο και τον Ολλανδό εξτρέμ από την Σουόνσι.

Την Τρίτη η ΑΕΚ με ένα θετικό αποτέλεσμα «σφραγίζει» την επιστροφή της μετά την σεζόν 2006/07, σε ομίλους του Champions League. Τα 20+ εκατ.ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από την τεράστια επιτυχία, δίνουν… άλλον αέρα στην Ενωση, η οποία ενόψει ομίλων «τρέχει» να καλύψει τα κενά με παίκτες υψηλού επιπέδου. Για να κάνει την ζωή του Μαρίνου Ουζουνίδη πιο εύκολη στους στόχους που έχουν τεθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για την θέση του χαφ ο Μικέλ Αγκού, που αποκάλυψε χθες το «to10.gr», είναι ο επικρατέστερος για να πλαισιώσει Σιμόες, Αλεφ και Γαλανόπουλο στον άξονα. Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές με την Πόρτο και βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία τόσο με τους «δράκους» όσο και με τον 25χρονο διεθνή Νιγηριανό αμυντικό μέσο. Η Ενωση, αν όλα πάνε καλά, θα πάρει τον Αγκού με δανεισμό ενός έτους και ρήτρα αγοράς του περίπου 2,5 εκατ.ευρώ για το καλοκαίρι του 2019. Μια ποιοτική λύση με «γεμάτη» σεζόν πέρυσι (Μπούρσασπορ) και από μία ομάδα (Πόρτο) που βγάζει παίκτες με το… τσουβάλι εδώ και χρόνια.

Οσον αφορά τον Νεμάνια Ραντόγια της Θέλτα, είναι παίκτης που βρέθηκε στην λίστα την ΑΕΚ, ωστόσο η τιμή του είναι απαγορευτική. Ο Σέρβος χαφ ζητά κοντά στο 1 εκατ.ευρώ συμβόλαιο και η ισπανική ομάδα πάνω από 3 εκατ.ευρώ για την πώληση του.

Για την θέση του εξτρέμ ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ της Σουόνσι, είναι ο παίκτης που θέλει ξεκάθαρα η ΑΕΚ. Ο ιδανικός για την θέση του ακραίου, παίκτης με ταχύτητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός για να διασπάσει αντίπαλη άμυνα από δεξιά. Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Μίνο Ραϊόλα στο «to10.gr» η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για τον διεθνή Ολλανδό ακραίο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal της απόκτησης του θα κλείσει στα 2 εκατ.ευρώ με την ουαλική ομάδα που θέλει να κάνει… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και οικονομικό συμμάζεμα μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League.

Τόσο ο Αγκού όσο και ο Νάρσινγκ που έχουν… προκριθεί για τις θέσεις του χαφ και του εξτρέμ, έρχονται έτοιμοι και μάλιστα ακόμη και για να χτυπήσουν άμεσα 11αδα λόγω ποιότητας. Και το κυριότερο σε πολύ καλή ηλικία με φιλοδοξίες και… δίψα. Ειδικά όταν η σεζόν έχει να κάνει και με παιχνίδια επιπέδου Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ