Ρομαό: «Αρχικά ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ρομαό: «Αρχικά ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Αλεξί Ρομαό μίλησε για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως στην αρχή ήθελε να μείνει στους ερυθρόλευκους.

Ο Αλεξί Ρομαό μίλησε στη γαλλική L’ Equipe για τη μεταγραφή του στη Ρεμς, αλλά και την εμπειρία του στον Ολυμπιακό. Ο Τονγκολέζος μεσοαμυντικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο λόγο που αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε πως στην αρχή ήθελε να μείνει στο λιμάνι, αλλά εν συνεχεία άλλαξε απόφαση.

«Αρχικά ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2020, καθώς ένιωθα καλά στην Ελλάδα. Τελικά με προσέγγισε η Ρεμς, το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ήταν ενδιαφέρον και αφού το σκέφτηκα, είδα πως μου έλειπε και η οικογένειά μου στη Γαλλία. Επίσης η κατάκτηση του Μουντιάλ έριξε τα φώτα στη Ligue 1. Έτσι δελεάστηκα από τη Ρεμς», τόνισε ο Τονγκολέζος μεσοαμυντικός.

«Ήταν καλή η εμπειρία στον Ολυμπιακό. Τους πρώτους μήνες δεν έπαιζα, έπρεπε να αποδείξω τις δυνατότητές μου και ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα, σε ένα ρόστερ 30-35 παικτών. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να πετύχεις. Δούλεψα σκληρά και καθιερώθηκα. Τα συναισθήματα ήταν έντονα, ο κόσμος είναι φανατικός. Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις, τι γίνεται με τα καπνογόνα στα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ