Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ας δούμε τι έκαναν στο ματς οι παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά.

Με το μυαλό και στη ρεβάνς με την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με εύστοχο πέναλτι του Πρίγιοβιτς. Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος για 70’ λεπτά, αλλά στο τέλος έχασε τη συνοχή του, βγήκε κούραση και ο Αστέρας απείλησε σε ορισμένες φάσεις. Ωστόσο κράτησε το 1-0 ως το τέλος και πήρε το τρίποντο.

Πασχαλάκης: Δε χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, αλλά είχε και πάλι σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Αποτελεί μια σταθερά για την ομάδα.

Μάτος: Καλό ματς από τον Βραζιλιάνο που έπαιξε πάλι σε όλη τη δεξιά πλευρά. Είχε σωστές προωθήσεις, αλλά και ανασταλτικά πήγε καλά παρότι έμεινε εκτεθειμένος κάποιες φορές από τον Λέο Ζαμπά.

Βιεϊρίνια: Είχε και πάλι πολλά ανεβάσματα από την αριστερή πλευρά και έβγαλε καλές συνεργασίες με τον Ουάρντα. Δεν έπαιξε σε πολύ υψηλό τέμπο καθώς ψάχνει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Χατσερίντι: Κλήθηκε να καλύψει την απουσία του Βαρέλα και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε. Έβγαινε περισσότερο πάνω στον Μανιά και δεν τον άφησε να γίνει επικίνδυνος.

Κρέσπο: Ακόμη ένα καλό και ώριμο παιχνίδι από τον Ισπανό αμυντικό. Είχε σωστές τοποθετήσεις καθαρίζοντας αρκετές φάσεις μπροστά από την περιοχή του Πασχαλάκη.

Κάνιας: Έτρεξε και πάλι περισσότερο από όλους και κέρδισε μαζί με τον Σάκχοφ τη μάχη του κέντρου. Ήταν καλός, αλλά στο τέλος έγινε αλλαγή για να πάρει ανάσες ενόψει της Μπενφίκα. Φάνηκε η απουσία του στα τελευταίο 20λεπτο που βγήκε.

Σάκχοφ: Σε αρκετές φάσεις κινήθηκε και ως κρυφός φορ, αλλά δεν του βγήκαν οι τελικές προσπάθειες. Μαζί με τον Κάνιας κέρδισαν τη μάχη του κέντρου και δεν είχαν προβλήματα. Έβγαλε και την ασίστ στο πέναλτι που κέρδισε ο Πρίγιοβιτς.

Ελ Καντουρί: Είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά σε αρκετά σημεία του αγώνα «χάνονταν». Του λείπει η ταχύτητα του Πέλκα για να κινηθεί πιο γρήγορα μπροστά από τους χαφ και πίσω από τον φορ. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Λέο Ζαμπά: Είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά του λείπει το σωστό timing για να δίνει την μπάλα, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις καθυστερεί λίγο περισσότερο από όσο πρέπει. Θέλει δουλειά για να προσφέρει περισσότερα και χρειάζεται καλύτερα τελειώματα φάσεων.

Ουάρντα: Ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου από την αριστερή πτέρυγα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ με αυτόν και οι περισσότερες καλές φάσεις έγιναν από την πλευρά του. Φαίνεται ότι θα βοηθήσει σημαντικά τον Δικέφαλο.

Πρίγιοβιτς: Σε ματς που οι άμυνες είναι πιο κλειστές έχει προβλήματα. Δεν έφτασε πολλές φορές η μπάλα σε αυτόν και δεν μπόρεσε να φανεί τόσο ώστε να γίνει περισσότερο απειλητικός. Κέρδισε όμως το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο 67’ στη θέση του Λέο Ζαμπά, αλλά έπαιξε αριστερά και πήγε δεξιά ο Ουάρντα. Έπαιξε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς και φάνηκε ότι του λείπει ο ρυθμός.

Βέρνμπλουμ: Μπήκε στο 74’ στη θέση του Κάνιας και έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήταν φανερά εκτός κλίματος και έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να βρει ρυθμό.

Ακπόμ: Μπήκε στη θέση του Πρίγιοβιτς στο 82΄. Δεν πρόλαβε να δείξει πολλά, αλλά φάνηκε ότι είναι παίκτης που διαθέτει μεγάλη ταχύτητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ