Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Κότσαρης

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Κότσαρης

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 ανανέωσε ο Κότσαρης με τον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό έδειξαν έμπρακτα πόσο πιστεύουν τον Κωνσταντίνο Κότσαρη. Επιπλέον, δεν ήθελαν να χάσουν έναν ταλαντούχο γκολκίπερ και να ψάχνουν μέσα στη σεζόν για παίκτη, ώστε να πλαισιώσει τον Διούδη.

Ειδικά όταν υπάρχει περιορισμός μεταγραφών, ο οποίος ισχύει και για τον Γενάρη και προβλέπει την απόκτηση μόνο ενός Έλληνα άνω των 23 ετών και απεριόριστων Ελλήνων κάτω του συγκεκριμένου ορίου ηλικίας. Ο 22χρονος γκολκίπερ, λοιπόν, το συμβόλαιο του οποίου έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο, ανανέωσε με το «τριφύλλι» έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Κότσαρη για τρία χρόνια ακόμα. Ο Κότσαρης που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, γεννήθηκε στις 25/7/1996, εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και στα 19 του ανέβηκε στη πρώτη ομάδα. Ντεμπούτο με τα πράσινα έκανε στις 8 Ιανουαρίου 2015 στον αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά.Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Ομόνοια και την επόμενη επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ