Βέρνμπλουμ: «Ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, πρόκριση με Μπενφίκα»

Βέρνμπλουμ: «Ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, πρόκριση με Μπενφίκα»

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δήλωσε χαρούμενους που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ήταν χαρούμενος παρότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ο Σουηδός έγινε δεχτός στην Τούμπα με ένα παρατεταμένο ζεστό χειροκρότημα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση επί της Μπενφίκα.

Μιλώντας στη Nova αρχικά αναφέρθηκε στην υποδοχή που είχε στην Τούμπα και είπε: «Σημαίνει πολλά. Ήμουν πολύ χαρούμενος που είχα αυτό το υπέροχο καλωσόρισμα. Το πιο σημαντικό ήταν, ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τέτοια παιχνίδια, ειδικά στην έδρα σου, πρέπει να τα κερδίζεις. Έπρεπε να πάρω κι εγώ λίγο χρόνο και να αγωνιστώ».

Για αυτό που κρατάει από τις πρώτες μέρες στην ομάδα: «Είναι πολλά καινούργια πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Προσπαθώ να τα μάθω όλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι στην ομάδα, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που παίζω εδώ».

Για το πότε πιστεύει ότι θα είναι 100% έτοιμος: «Δεν ξέρω ακριβώς. Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα και ελπίζω να μην πάρει πολύ καιρό».

Για το παιχνίδι με τη Μπενφίκα: «Ελπίζω ότι θα προκριθούμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στην έδρα της Μπενφίκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ