Κάναντι : «Δίκαιη η νίκη μας επί του Παναιτωλικού»

Κάναντι : «Δίκαιη η νίκη μας επί του Παναιτωλικού»

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου στάθηκε στην επιμονή των ποδοσφαιριστών του να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1 και ο Νταμίρ Κάναντι χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου στάθηκε στη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό το αποτέλεσμα στην έδρα του Παναιτωλικού. Την περασμένη σεζόν καταφέραμε να πάρουμε μόνο ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναιτωλικό», σχολίασε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό μας από την Ευρώπη δεν είχαμε εύκολη αποστολή σε αυτή την έδρα. Πήραμε δίκαια τη νίκη, την αξίζαμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για αυτή τη νίκη. Δείξαμε καρδιά και μεγάλη θέληση. Οι αλλαγές ήταν το κλειδί που μας έδωσαν τη νίκη, με αυτές τι ς αλλαγές ασκήσαμε μεγάλη πίεση και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για το γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ