Ουάρντα: «Να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ στο κορυφαίο επίπεδο»

Ουάρντα: «Να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Αμρ Ουάρντα θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη έχει να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Μπενφίκα, όμως έχει τις ικανότητες να πάρει την πρόκριση, γιατί πολύ απλά όλοι μέσα στην ομάδα θέλουν να παίξουμε με τους κορυφαίους της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διατηρήσει στο ακέραιο τις πιθανότητες πρόκρισης του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ισοπαλία που πήρε με 1 -1 στην Πορτογαλία και τώρα θα παίξει τον πιο κρίσιμο αγώνα στην ιστορία του την Τετάρτης με την Μπενφίκα στην Τούμπα.

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο καθώς με το γκολ που πέτυχε, το πρώτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κράτησε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ ζωντανό για την ομάδα του. Ο Αιγύπτιος, μιλώντας στη Realnews, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κατά τη γνώμη του έχει δείξει πως δικαιούται να βρεθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης μετά το αποτέλεσμα στην Πορτογαλία. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στο κορυφαίο επίπεδο, να περάσουμε στους ομίλους και να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους. Το ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο και, όπως κάναμε και στους προηγούμενους γύρους απέναντι σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό που έγινε στον πρώτο αγώνα, αλλά να παλέψουμε για τη νίκη. Ο Αμρ Ουάρντα αισιοδοξεί για την ομάδα του και θεωρεί ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε κορυφαίο επίπεδο έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει στο Champions League και πιστεύω ότι δικαιούται να φτάσει στους ομίλους».

Ο Ουάρντα μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα και βοήθησε πολύ την ομάδα του όχι μόνο σκοράροντας, αλλά δίνοντας και πνοή στην επίθεση του «Δικεφάλου». «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, γιατί ήταν σημαντικό για την ομάδα μου. Θέλω να δίνω το 100% για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό κάνω κάθε φορά στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για όλους μας και μας βοηθά να είμαστε όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Έχουμε έναν ιδιαίτερα ικανό προπονητή και με τον κόσμο πάντα στο πλευρό μας μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ