ΠΑΟ : «Κανένα θέμα με Γκροσίτσκι, δεν ψάχνουμε εξτρέμ»

ΠΑΟ : «Κανένα θέμα με Γκροσίτσκι, δεν ψάχνουμε εξτρέμ»

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν ότι δεν τίθεται θέμα με τον Πολωνό άσο, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Χαλ.

Το όνομα του Καμίλ Γκροσίτσκι υπενθύμισε πάλι στον Παναθηναϊκό ο δημοσιογράφος Ματέους Μπόρεκ. Ο Πολωνός ρεπόρτερ, μάλιστα, ο οποίος είχε πρώτος αναφερθεί σε ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» αυτή τη φορά το προχώρησε όσο δεν πάει. Έγραψε στον λογαριασμό του στα social media ότι ο 30χρονος διεθνής Πολωνός έως την ερχόμενη Τρίτη θα έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι», όμως, το ξεκαθάρισαν. «Δεν υπάρχει θέμα με τον Γκροσίτσκι. Είναι εξτρέμ κι εμείς για τη θέση άνω των 23 ετών ψάχνουμε φορ (σ.σ. μπορεί να έρθει εξτρέμ άλλα Έλληνας κάτω των 23 ετών)». Ο Γκροσίτσκι έχει συμβόλαιο με τη Χαλ έως το 2020 κι αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Στην καριέρα του, όμως, ο Πολωνός άσος (60 ματς μ την εθνική του και 12 γκολ) έχει παίξει κυρίως δεξί εξτρέμ και κατόπιν αριστερά. Ποτέ στην κορυφή. Ναι μεν, έχει καλά στατιστικά, αλλά ποτέ διψήφιο αριθμό τερμάτων (σκοράρει ένα γκολ ανά σχεδόν έξι αγώνες στην καριέρα του).

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει πλέον κινητικότητα στον Παναθηναϊκό για τον φορ. Οι μεταγραφές, άλλωστε, πλησιάζουν στο τέλος τους και εντός της εβδομάδας που ξεκινάει όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα μπει και ο Σεπτέμβριος (υπάρχει δικαίωμα για μερικές μέρες για τους ελεύθερους). Ο,τι γίνει θα είναι μέχρι τις 31 του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ