ΑΕΚ: Θέλει να τελειώσει άμεσα το deal με Νάρσινγκ

ΑΕΚ: Θέλει να τελειώσει άμεσα το deal με Νάρσινγκ

Θέλει να τελειώνει γρήγορα την μεταγραφή του Νάρσινγκ η ΑΕΚ για να προχωρήσει στον χαφ μέχρι τέλος του μήνα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε… ιδανικά το νέο πρωτάθλημα, ως Πρωταθλήτρια. Μετά τα τρία πετυχημένα ευρωπαϊκά ματς στο Champions League, χθες βράδυ κέρδισε με καλή εμφάνιση τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και την Τρίτη (22:00) αντιμετωπίζει τη Βίντι στην Αθήνα για την ρεβάνς του 1-2 της Βουδαπέστης. Αν τα καταφέρει και τώρα, θα περάσει στους ομίλους του Champions League μετά την σεζόν 2006/07. Μια επιτυχία σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και στο πρεστίζ του κλαμπ.

Ομως στην ΑΕΚ έχουν στο μυαλό τους και τα μεταγραφικά, καθώς με την είσοδο στους ομίλους του Champions League, αλλάζουν τα… κόζια για το αγωνιστικό κομμάτι. Τα εμπόδια μεγαλώνουν, οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει δύο παίκτες. Έναν εξτρέμ και έναν χαφ. Για τον εξτρέμ όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα «τρέξει» τις εξελίξεις άμεσα. Πρώτος στόχος ήταν και παραμένει ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ.

Ο Ολλανδός ακραίος έμεινε εκτός αποστολής (και) από το χθεσινό ματς της Σουόνσι με την Μπρίστολ Σίτι για την Τσάμπιονσιπ. Στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του και εκτιμούν πως η ΑΕΚ μπορεί να είναι προορισμός του. Μεγάλο δέλεαρ βέβαια, αποτελεί η επικείμενη συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων» στο Champions League. Στην Ενωση υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση, αλλά κρατούν ακόμα ανοιχτές και κάποιες εναλλακτικές λύσεις, όπως του Πιρές της Χόφενχαϊμ.

Για την υπόθεση Νάρσινγκ πάντως τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναφέρουν ότι πρόθεση της ΑΕΚ είναι να δώσει περίπου 2 εκατ.ευρώ στην Σουόνσι και να προσφέρει 3ετές συμβόλαιο στον Ολλανδό. Και θέλει μάλιστα άμεσα να κλείσει την υπόθεση για να έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για αυτό θα πρέπει άμεσα να υπάρξει συμφωνία σε όλα με την Σουόνσι και τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα, έναν δύσκολο άνθρωπο και απαιτητικό ατζέντη.

Αναφορικά με τον χαφ, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Η ΑΕΚ εξετάζει τις περιπτώσεις των Αγκού, Ραντόγια, ενώ στο προσκήνιο υπάρχει και ο Κονέ, αλλά ως… 3η μεταγραφή μέσα μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ο Ελληνας παίκτης δεν έχει βρει ακόμη ομάδα και επαναπροσέγγισε την ΑΕΚ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ