Ολυμπιακός : Τρεις αλλαγές στην εντεκάδα – Βασικοί Μεριά, Τοροσίδης και Πάρντο

Ολυμπιακός : Τρεις αλλαγές στην εντεκάδα – Βασικοί Μεριά, Τοροσίδης και Πάρντο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει τρεις αλλαγές στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με τον Λεβαδειακό. Διαβάστε τις εκπλήξεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε λίγη ώρα στο Καραϊσκάκη και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε στους παίκτες του την εντεκάδα για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να κάνει τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με τα τρία προηγούμενα ματς της σεζόν.

Τα νέα πρόσωπα για τους ερυθρόλευκους είναι ο Μεριά, ο Τοροσίσης και ο Πάρντο καθώς έμειναν εκτός οι Μιράντα, Μπουχαλάκης και Ποντένσε για να πάρουν «ανάσες». Η εντεκάδα του Ολυμπιακού για τον σημερινό αγώνα είναι η ακόλουθη. Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Πάρντο και Γκερέρο.

Αυτό σημαίνει πως ο Μεριά θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βασίλη Τοροσίδη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Τόρο θα παίξει δίπλα στον Καμαρά παίρνοντας την θέση του Μπουχαλάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να φρεσκάρει την εντεκάδα της ομάδας του καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι την περασμένη Πέμπτη οι πειραιώτες αντιμετώπισαν την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ σε λίγες μέρες είναι προγραμματισμένη και η ρεβάνς επί αγγλικού εδάφους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε λοιπόν τρεις αλλαγές και ένα στοιχείο που αν μη τι άλλο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με την πρώτη εμφάνιση του Μεριά. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός θα κάνει σήμερα ντεμπούτο παίζοντας δίπλα στον Βούκοβιτς, ενώ ο Μιράντα θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ