STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει το σχέδιό της για τη Νέα Τούμπα και προς την κατεύθυνση αυτή φαίνεται πως έβαλε μπρος και πάλι τις διαδικασίες για μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο.
Όπως τόνισε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την ΠΑΕ για να συζητηθεί το θέμα της προσωρινής μετεγκατάστασης της ομάδας στο Καυτανζόγλειο, κατά την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που έχει προτείνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ερασιτέχνη, αν επιτευχθεί άμεση υπογραφή, η ομάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την Τούμπα εντός 12 έως 16 μηνών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη Νέα Τούμπα.