Δώνης : «Κάθε ματς σαν μεγάλος τελικός»

Δώνης : «Κάθε ματς σαν μεγάλος τελικός»

Ο Γιώργος Δώνης σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του αντιλαμβάνονται πλέον σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Ο Παναθηναϊκός πήρε πολύτιμη νίκη μέσα στην Ξάνθη, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη πάντως να κρατάει χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ελληνας τεχνικός χαρακτήρισε καλή και σοβαρή την εμφάνιση της ομάδας του για τα δεδομένα της εποχής, λέγοντας πως σιγά σιγά οι παίκτες του καταλαβαίνουν ότι αγωνίζονται σε μεγάλη ομάδα.

Επίσης προέτρεψε τους πράσινους να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ως έναν μεγάλο τελικό όπως ο ίδιος τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω πως για τα δεδομένα της εποχής ήταν μια σοβαρή και καλή εμφάνιση. Ο κόσμος δεν μπορεί να γνωρίζει πως λειτουργούμε στο Κορωπί. Εγώ είπα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πως λειτουργούμε ως μια κανονική ομάδα. Οι παίκτες πλέον αισθάνονται ότι βρίσκονται σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω από τους παίκτες κοιτάνε να τους έχουν τις καλύτερες συνθήκες και να είναι ευχαριστημένοι, γιατί δεν είναι η ιστορία που κάνει μόνο μια μεγάλη ομάδα, αλλά και ο τρόπος που λειτουργείς στο εσωτερικό σου.

Σίγουρα η ατμόσφαιρα έξω από εμάς δεν είναι η καλύτερη σε πολλά επίπεδα, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, είμαστε στην αρχή του δρόμου και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν έναν μεγάλο τελικό όπως το είδαμε και σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ