Ολυμπιακός – Λεβαδειακός : Με μπροστάρη τον Χριστοδουλόπουλο

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός : Με μπροστάρη τον Χριστοδουλόπουλο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Λεβαδειακού με 1-0 στο Καραϊσκάκη. Ας δούμε την κριτική για την απόδοση των παικτών της ομάδας του λιμανιού.

Γιαννιώτης: Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν χρειάστηκε να επέμβει παρά μόνο δυο φορές σε μακρινά σουτ των παικτών του Λεβαδειακού.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός αμυντικός δεν αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα, ωστόσο θα περίμενε κάποιος μεγαλύτερη συνεισφορά από τον διεθνή μπακ στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Μεριά: Ο Τυνήσιος στόπερ έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Κέρδισε τις περισσότερες μάχες κι έδειξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Βούκοβιτς: Καλό παιχνίδι και από τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό. Είχε καλή συνεργασία με τον Μεριά και νίκησε στις περισσότερες μάχες με τον Μαρκόφσκι.

Τσιμίκας: Ο νεαρός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού πήρε πρωτοβουλίες και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές σε σέντρες και μεταβιβάσεις.

Τοροσίδης: Ο διεθνής άσος των πειραιωτών έπαιξε αμυντικός μέσος και είχε καλή παρουσία. Βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Καμαρά: Ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων στο ματς. Πολύ «γεμάτη» εμφάνιση για τον 21χρονο μέσο από τη Γουινέα. Ήταν και πάλι ο παίκτης για όλες τις δουλειές και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Αν μη τι άλλο εξελίσσεται σε πολύτιμη μονάδα για τους ερυθρόλευκους.

Φορτούνης: Δεν ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα παιχνίδια και το πέναλτι που έχασε στο 42′ φάνηκε να τον επηρεάζει. Προσπάθησε πάντως να μοιράσει το παιχνίδι των πειραιωτών.

Χριστοδουλόπουλος: Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 62′. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε την διαφορά για τον Ολυμπιακό και σ’ αυτό το παιχνίδι. Ήταν το πέμπτο γκολ του διεθνούς άσου σε τέσσερα επίσημα ματς.

Πάρντο: Ο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία στον Κολομβιανό αλλά σίγουρα θα περίμενε περισσότερα από τον Πάρντο. Ο λατινοαμερικάνος δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του και σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Γκερέρο: Ο Ισπανός σέντερ φορ είχε καλή παρουσία και απείλησε την εστία του Επασί, αλλά στάθηκε άτυχος. Έκανε πάντως καλή εμφάνιση και έκανε άνω κάτω την άμυνα του Λεβαδειακού.

Μπουχαλάκης: Ο Μπουχαλάκης πήρε την θέση του Τοροσίδη και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας.

Χασάν: Ο Αιγύπτιος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού και εντυπωσίασε. Ο 25χρονος σέντερ φορ έδειξε με την απόδοση του πως ο Ολυμπιακός έκανε διάνα με την απόκτηση του. Εξαιρετικές κινήσεις και άριστη τεχνική κατάρτιση από τον διεθνή στράικερ της ομάδας του λιμανιού.

Νάτχο: Ντεμπούτο και για τον Ισραληνινό, ο οποίος έπαιξε για λίγα λεπτά. Πρόλαβε όμως με δύο πάσες να δείξει την ποιότητα του κι αυτό μετράει πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ