Μουνιέ : «Σημαντική νίκη, αλλά δεν σημαίνει τίποτα»

Μουνιέ : «Σημαντική νίκη, αλλά δεν σημαίνει τίποτα»

Παρά τη νίκη οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους.

Χαμηλούς τόνους παρά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Ξάνθη, κράτησε ο Αντονι Μουνιέ. Ο ποδοσφαιριστής των πράσινων τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να δουλέψουν ακόμη αρκετά ώστε να φτάσουν στο επίπεδο που επιθυμούν.

«Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, αλλά δεν σημαίνει κάτι παραπάνω πρέπει να δουλέψουμε. Μην ξεχνάμε ότι παρά τη νίκη μας είμαστε ακόμα με μείον βαθμούς λόγω της τιμωρίας μας. Μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε ενόψει του επόμενου αγώνα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουρμπέλης σχολίασε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμα στην αρχή, απλά είμαστε χαρούμενοι. Είχαμε αποφασιστικότητα. Δείξαμε ότι θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, αυτή ήρθε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη, έρχεται ένα παιχνίδι με την Λαμία στην έδρα μας που θα πρέπει να το κερδίσουμε για να πάμε στο μηδέν. Μετά υπάρχει η διακοπή, θα δουλέψουμε να πάμε στο μηδέν γρήγορα και μετά να πάνε όλα καλά».
ω

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ