Εκτακτο: Λουτσέσκου έως το 2020 (pics)

Εκτακτο: Λουτσέσκου έως το 2020 (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι το 2020 μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη. Στο αρκετά βελτιωμένο, οικονομικά, συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ.

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 θα είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να καλέσει τον Ρουμάνο τεχνικό σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να τον ανταμείψει για την αγωνιστική αναγέννηση του Δικέφαλου και την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην ομάδα.

Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν διήρκησε πολύ, άλλωστε υπάρχει αλληλοεκτίμηση, με τον  μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να του προσφέρει μια γενναία αύξηση στις οικονομικές απολαβές του. Ταυτόχρονα, επειδή κατά καιρούς υπάρχουν «σειρήνες» από το εξωτερικό για τον Ρουμάνο τεχνικό, αποφασίσθηκε να μπει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου ως τις 30.06.2020.

Ο προπονητής της ομάδας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε 47 αγώνες και έχει 37 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες σε κάτι περισσότερο από 12 μήνες.

Του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και πολλούς τίτλους τα επόμενα χρόνια!»

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1033989162695909376

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ