Στιγμές της κόκκινης δόξας στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη (pics)

Στιγμές της κόκκινης δόξας στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη (pics)

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, μετά την ανακαίνιση στην οποία προχώρησαν οι ερυθρόλευκοι πριν από λίγες μέρες.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο γήπεδο του και οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων του φαληρικού γηπέδου. Νέες φωτογραφίες υπάρχουν στους τοίχους και στην πλευρά των φιλοξενούμενων κυριαρχούν στιγμιότυπα από την θύρα 7 με καπνογόνα ενώ από την πλευρά των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού υπάρχουν φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά κορεό που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί των ερυθρόλευκων. Επίσης υπάρχουν και φωτογραφίες από τις φιέστες του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ανακαινίστηκαν και βάφτηκαν σε βαθύ κόκκινο χρώμα τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων κι αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήθελε να υπάρχει παντού κόκκινο χρώμα και φωτογραφίες με μεγάλες στιγμές της ομάδας.

Ήθελε επίσης να υπάρχουν φωτογραφίες με τον κόσμο για να καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού ότι θα παίξουν σε μια από τις πιο καυτές έδρες του κόσμου. Ο Μαρτίνς έδωσε μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο θέμα και είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργασίες προχώρησαν πολύ γρήγορα.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η νέα μορφή στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου είναι εντυπωσιακή, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις σχετικές φωτογραφίες.

 

 

       

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ