Τεννές : «Ο Άρης κέρδισε δίκαια»

Τεννές : «Ο Άρης κέρδισε δίκαια»

Στους λόγους που η Λαμία υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Άρη αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας.

Την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχτηκε ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη, ενώ φάνηκε να επικεντρώνεται πλέον στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα του.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας : «Το σκορ τα λέει όλα. Ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, κέρδισε απόλυτα δίκαια. Το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί πολύ, ήταν μια άσχημη πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά. Να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι, γιατί έρχεται κι άλλο σημαντικό. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η ήττα : «Έχουμε πει και στα αποδυτήρια, είτε θετικό είτε αρνητικό, το αποτέλεσμα κρατάει μια μέρα. Να διορθώσουμε τα λάθη και να πάμε με ψυχολογία στο επόμενο. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία με τις ομάδες που πέφτουνε, το ξέραμε αυτό. Δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από τώρα».

Για το τι έκρινε το ματς : «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνάρτηση δυο πραγμάτων. Καλή ποιότητα από το κέντρο και μπροστά για τον Άρη και κακή απόδοση δική μας. Είχαμε αρκετά παιδιά που δεν ήταν στη μέρα τους και αυτό το πληρώσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ