Ερέρα : «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά»

Ερέρα : «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά»

Η νίκη του Άρη με τρία γκολ κόντρα στη Λαμία, που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, χαροποίησε τον προπονητή του, που όμως επιθυμεί και ανάλογη συνέχεια.

Ικανοποιημένος αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Πάκο Ερέρα στις δηλώσεις του μετά την εμφατική νίκης με 3-0 του Άρη επί της Λαμίας, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά, ενώ αναφέρθηκε στις δυο τελευταίες μεταγραφές των κίτρινων, Μανώλη Σιώπη και Νίκο Μαρτίνες, που έγιναν γνωστές νωρίτερα σήμερα.

Για το ματς της πρεμιέρας : «Πρώτο παιχνίδι για μένα μετά την προετοιμασία και στη Super League. Νομίζω ήταν πολύ καλό ματς, η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Μερικές φορές το έκανε, άλλες δεν το κατάφερε, αλλά στο τέλος αυτό είναι που προσπαθούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τη σημασία αυτής της νίκης : «Ελπίζω και εύχομαι οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι όλη τη χρονιά αλλά εγώ σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να κερδίσαμε 3-0 αλλά δεν πρέπει τα μυαλά μας να πάρουν αέρα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω, και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την απόκτηση των Σιώπη και Μαρτίνες : «Γνώριζα μια με δυο ώρες πριν τον αγώνα ότι συμφωνήσαμε, είναι και οι δυο πολύ καλοί. Σίγουρα το πρόβλημα είναι δικό μου, γιατί έχω 19 δυνατούς ποδοσφαιριστές και προστέθηκαν άλλοι δυο. Αυτούς τους παίκτες, και ειδικά τον Σιώπη, τους είχαμε δει πριν τρεις μήνες και είχα πει αν μπορούμε να τους αποκτήσουμε. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα ότι πήραμε αυτά τα παιδιά».

Για τους πανηγυρισμούς τους κόσμου της ομάδας : «Τους ξέρω τους οπαδούς μας, στο φιλικό με τη Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης είχαν φοβερή παρουσία. Μπορεί να μην κερδίσαμε τότε, αλλά θυμάμαι την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ