Τζανακάκης : «Αυτοπεποίθηση και καλό ποδόσφαιρο»

Τζανακάκης : «Αυτοπεποίθηση και καλό ποδόσφαιρο»

Ο αμυντικός του Άρη μίλησε για την πολύ καλή απόδοση της ομάδας του στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Λαμία, που την οδήγησε στη νίκη.

Στο εύκολο έργο που είχε ο Άρης στη Λαμία αναφέρθηκε ο Μανώλης Τζανακάκης μετά τη λήξη του παιχνιδιού, όπως και στη δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα στους κίτρινους και στη σοβαρότητα που θα πρέπει να συνεχίσει να δείχνει η ομάδα.

Η αρχική τοποθέτηση του αμυντικού των κίτρινων : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το θέλαμε πάρα πολύ, ειδικά εγώ που είμαι δυο χρόνια στην ομάδα το περίμενα πως και πως. Δουλεύουμε σκληρά εδώ και δυο μήνες με έναν εξαιρετικό προπονητή. Και οι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί και έχουν ποιότητα. Ήταν μια νίκη, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, χαμηλά την μπάλα, γιατί το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα είναι δύσκολο».

Για τις κακές μνήμες των προηγούμενων χρόνων που ξύπνησε το συγκεκριμένο γήπεδο : «Έχουμε αυτοπεποίθηση και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μοναδικός στόχος σήμερα ήταν το διπλό και το πήραμε. Πριν το ματς και κατά τη διάρκεια το σκεφτόμουν, θυμόμουν τι είχε γίνει και το είπα και στα παιδιά μετά».

Για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχής : «Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες, δεν θα συναντάμε συνέχεια γήπεδα χαλιά. Εμείς να βάλουμε κάτω τη μπάλα και να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για την παρουσία των οπαδών του Άρη στη Λαμία : «Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, το λέμε από την αρχή της σεζόν και στα φιλικά. Με τη στήριξή του μπορούμε να πάμε ψηλά. Όσο το δυνατόν πιο γεμάτο να είναι το γήπεδο για να μας βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ