Συνωστισμός από σκάουτερ στην Τούμπα

Συνωστισμός από σκάουτερ στην Τούμπα

Δεκάδες σκάουτερ από ομάδες του εξωτερικού θα βρεθούν αύριο το βράδυ στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα.

Η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα είναι ίσως το σπουδαιότερο παιχνίδι απ’ αυτά που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο για τα play off του Champions League. Από την μια ομάδα μια νέα και φιλόδοξη ομάδα που έχει αποκλείσει της Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας και από την άλλη η Μπενφίκα που θεωρείται μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εκτός από τα δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα που θα πάρουν εικόνα και τους φιλάθλους των δύο ομάδων που θα βρεθούν στην Τούμπα, στα επίσημα θα  είναι και δεκάδες σκάουτερ από ομάδες του εξωτερικού.

Οι Ασπρόμαυροι έχουν δεχθεί αρκετά αιτήματα, τα οποία έχουν ικανοποιήσει, από ανθρώπους του ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν την πολύ μεγάλη αναμέτρηση. Πέρα από το δεδομένο focus σε ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα, αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων ευρωπαϊκών συλλόγων. Στα μπλοκάκια των περισσοτέρων βρίσκονται τα ονόματα των Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Πασχαλάκη και φυσικά του Πέλκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ