«Επανεκκίνηση στον Παναθηναϊκό ο Μακέδα»

«Επανεκκίνηση στον Παναθηναϊκό ο Μακέδα»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι ο 27χρονος Ιταλός φορ είναι προ των πυλών του «τριφυλλιού».

Στον Παναθηναϊκό στέλνει τον Φεντερίκο Μακέδα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος συνήθως έχει έγκυρη πληροφόρηση, υποστηρίζει ότι μια νέα περιπέτεια περιμένει τον 27χρονο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.

«Νέα περιπέτεια προ των πυλών για τον Μακέδα. Αναζητεί στον Παναθηναϊκό μία επανεκκίνηση στην καριέρα του». Ο Μακέδα έμεινε ελεύθερος από τη Νοβάρα επειδή αυτή υποβιβάστηκε στη Serie C. Πέρσι στη δεύτερη κατηγορία με τη συγκεκριμένη ομάδα είχε 28 ματς και τρία γκολ στο πρωτάθλημα κι ένα παιχνίδι με ένα γκολ στο κύπελλο. Ο Μακέδα γεννήθηκε στις 22/8/91, έχει ύψος 1,84 και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατιούσα η καριέρα του. Γι’ αυτό ψάχνει το restart.

Είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και στο ψηλό παιχνίδι, στοιχεία που θέλει ο Γιώργος Δώνης, ενώ και το κασέ του είναι στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Εχει, όμως, ελάχιστα γκολ τα τελευταία χρόνια. Ο Μακέδα ξεκίνησε από την Ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχει 36 ματς και 5 γκολ με τους κόκκινους διαβόλους), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σαμπντόρια, ΚΠΡ, Στουτγκάρδη, Κάρντιφ, Νότιγχαμ, πριν πάει στη Νοβάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ