«Ολυμπιακός και Στόουκ μίλησαν για Κρκιτς»

«Ολυμπιακός και Στόουκ μίλησαν για Κρκιτς»

Σύμφωνα με τους Αγγλους οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τη Στόουκ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό – Στο Νησί θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Σε αναζήτηση ενός εξτρέμ, που θα προέρχεται από το πάνω ράφι και θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι «σκανάρουν» την ευρωπαϊκή αγορά και στοχεύουν σε ένα ακόμα μεταγραφικό… μπαμ!

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Αγγλία, οι Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες χτύπησαν την πόρτα της Στόουκ και ζήτησαν πληροφορίες για τον Μπόγιαν Κρκιτς. Η περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αναμφίβολα πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι ένας εξτρέμ που έχει μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, έχει παίξει δίπλα στον σπουδαίο Μέσι και έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν οι Αγγλοι, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ (σήμερα έχει γενέθλια, 28/08/1990), ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Στόουκ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Οι Βρετανοί μάλιστα αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων.

Ο Κρκιτς βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ ελκυστική περίπτωση. Ο Ιβηρας άσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ χάρη στη σπουδαία τεχνική του κατάρτιση έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στους προπονητές του. Οι Αγγλοι τις τελευταίες ώρες τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό και μάλιστα προχωρούν ακόμα περισσότερο το θέμα του Ισπανού εξτρέμ, κάνοντας λόγο για επαφές των Πειραιωτών με την πλευρά της βρετανικής ομάδας.

Την περσινή σεζόν ο Κρκιτς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλαβές, έχοντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ, ενώ φέτος έχει παίξει ήδη σε 3 ματς της Τσάμπιονσιπ με τα χρώματα της Στόουκ. Στην πλούσια καριέρα του εκτός από τον Ισπανία, όπου ανδρώθηκε και «απογειώθηκε» ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρόμα, Μίλαν, Αγιαξ  και Μάιντς. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 352 παιχνίδια, έχοντας 74 γκολ και 31 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=HMKKKSg1skI

https://www.youtube.com/watch?v=J-nWn6rYHlw

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ