Ολυμπιακός : Τα βρήκε με Καραμάνο, μένει ελεύθερος ο Ελληνας επιθετικός

Ολυμπιακός : Τα βρήκε με Καραμάνο, μένει ελεύθερος ο Ελληνας επιθετικός

Βρέθηκε χρυσή τομή και μένει ελεύθερος ο 27χρονος Ελληνας επιθετικός Τάσος Καραμάνος. Δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό.

Τάσος Καραμάνος και Ολυμπιακός βρήκαν τη «χρυσή τομή» προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Ελληνα μεσοεπιθετικού με τους ερυθρόλευκους. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής προτίθεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει προκειμένου να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει κάτι χειροπιαστό.

Φυσικά ο Καραμάνος δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή στην Πορτογαλία (έπαιξε σε Φεϊρένσε και Ρίο Άβε) και δείχνει να είναι διατεθειμένος να περιμένει κάποιο ενδιαφέρον.
Προς το παρόν προκύπτει ενδιαφέρον για εκείνον από την Ελλάδα, με τις ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους να είναι η Λαμία και ο ΠΑΣ.

Θυμίζουμε οτι ο Καραμάνος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2014 ερχόμενος από τον Ατρόμητο, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του. Στη συνέχεια επέστρεψε ως δανεικός στον Ατρόμητο, συνέχισε και πάλι με τη μορφή δανεισμό στον Πανιώνιο και ακολούθησαν οι δύο σταθμοί στην Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ