Κλήθηκε στην Εθνική Τυνησίας ο Μεριά

Κλήθηκε στην Εθνική Τυνησίας ο Μεριά

Ο στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στις επιλογές του Φαουζί Μπενζάρτι για την αναμέτρηση με τη Σουαζιλάνδη (9/9) για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα.

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Τυνησίας για το παιχνίδι με τη Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα κλήθηκε ο Γιασίν Μεριά. Ο 25χρονος στόπερ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της εθνικής του ομάδας και το όνομά του βρίσκεται στη λίστα με τις επιλογές του Φαουζί Μπενζάρτι για το έκτος έδρας παιχνίδι της 9ης Σεπτεμβρίου.

Ο τεχνικός των Αετών της Καρχηδόνας ποντάρει πολλά στον σέντερ μπακ των Πειραιωτών, προκειμένου η ομάδα του να προκριθεί στην τελική φάση του Κόπα Αφρικα, καθώς είναι ένας τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Αλλωστε ήταν ένας από τους παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε ο Φαουζί Μπενζάρτι στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά και στα παιχνίδια της τελικής φάσης.

Ο Μεριά την περασμένη Κυριακή μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ