Για Κίεζεκ ο Ολυμπιακός, στον «άσσο»

Για Κίεζεκ ο Ολυμπιακός, στον «άσσο»

Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Κόρντομπα, στο στόχαστρο των Ερυθρόλευκων σύμφωνα με τους Ισπανούς

Σε αναζήτηση «δεύτερου» τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός και οι Ισπανοί φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα εός παλιού γνωστού. Υποστηρίζουν ότι το ενδιαφέρον είναι ζωηρό και ότι μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Ποιος είναι ο εκλεκτός: Θυμάστε αλήθεια τον Πάβελ Κίεζεκ;

Πέρασε μικρό παιδί απο την Ελλάδα, πριν απο 12 ολόκληρα χρόνια για λογαριασμό του Αιγάλεω. Ακολούθησε μια σημαντική καριέρα κυρίως στην Πορτογαλία (έφτασε ως την Πόρτο), στην Ολλανδία και την τελευταία διετία είναι στην Ισπανία για λογαριασμό της Κόρντομπα. Μια σημαντική διαδρομή με 299 ματς στο βιογραφικό του 34άχρονου τερματοφύλακα που είναι όντως στο προφίλ που οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν το άλλο… μισό του Ανδρέα Γιαννιώτη. Πολύ έμπειρος, με παρελθόν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ερχόμενος απο γεμάτη σεζόν καθώς πέρσι έχει 39 συμμετοχές με την ομάδα του.

Αν υποθέσουμε ότι οι Ισπανοί έχουν δίκιο, το όλο φλερτ μοιάζει να έχει και κάτι απο Πέδρο Μαρτίνς μιας και ξαναλέμε πως τα καλύτερα του χρόνια ο Πολωνός τερματοφύλακας τα πέρασε στην Πορτογαλία. Εκεί όπου αγωνίστηκε απο το 2007 ως το 2016 με μόνη διακοπή τη σεζόν 2011-12 όταν βρέθηκε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ρόντα. Στην Πορτογαλία αγωνίστηκε σε Μπράγκα, Σετουμπάλ, Πόρτο και Εστορίλ.

Για το φλερτ του Ολυμπιακού με τον 34άχρονο πορτιέρο κάνει ειδική αναφορά στο ρεπορτάζ της η diariocordoba.com.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ