«Ψηφίζει» Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς

«Ψηφίζει» Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς

Το ενδιαφέρον από Τουρκία και Βέλγιο είναι έντονο, αλλά ο Λάζαρ Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ, προτιμά να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό την ερχόμενη σεζόν.

Το «φλερτ», μεταξύ Ολυμπιακού και Μάρκοβιτς κρατάει πολύ καιρό και τελικά δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε… γάμο. Έτσι τουλάχιστον μεταφέρουν μέσα από Αγγλία και Σερβία.

Η προσέγγιση του Ολυμπιακού έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό τόσο προς τη Λίβερπουλ με την οποία οι ερυθρόλευκοι έχουν καλές σχέσεις, όσο και προς τον Σέρβο διεθνή εξτρέμ και έδειχνε να κολλάει στο οικονομικό, όσον αφορά τις απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη έχουμε το υπαρκτό ενδιαφέρον από τις Φενέρμπαχτσε και Άντερλεχτ που θέλουν πολύ τον ποδοσφαιριστή και πιέζουν από τη μεριά τους για να τον αποκτήσουν μιας και το περιθώριο στενεύει για την πραγματοποίηση των μεταγραφών.

Τελευταία όμως παρατηρείται αλλαγή στα δεδομένα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από την Αγγλία όσο και από την πατρίδα του παίκτη, ο Μάρκοβιτς έχει πειστεί από την προοπτική του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό να… ρίξει νερό στο κρασί του και να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα που προαναφέραμε, για να ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ