«Το ματς με την Μπενφίκα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

«Το ματς με την Μπενφίκα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

Ο Λέο Ζαμπά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Βραζιλία.

Ο Λέο Ζαμπά είναι πολύ χαρούμενος με τα μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτό δήλωσε για άλλη μια φορά μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, όπου αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον Δικέφαλο και τον κόσμο της ομάδας.

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Ήξερα πως από τον Δεκέμβριο κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα, ωστόσο, προέκυψε πρόταση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Εκεί ενημερώθηκα πως είχα προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Προσπάθησα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για τον σύλλογο. Ευτυχώς οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν, όλα πήγαν καλά, δόξα τω Θεώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στον ΠΑΟΚ».

Για τη συνεργασία του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Ευχαριστώ τον Θεό που δουλεύω με τον Λουτσέσκου. Με βοηθάει πολύ και όλοι τρέφουν μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Όταν άκουσα ότι ενδιαφέρεται για μένα, δεν το σκέφτηκα λεπτό. Γνωρίζω την ιστορία του πατέρα του καθώς και πως εκείνος είναι πολύ φιλόδοξος προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους Βραζιλιάνους. Μιλάει πολλές γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ρουμάνικα. Όχι πορτογαλικά. Ο βοηθός του, ο Κριστιάνο Μπάτσι είναι Ιταλός αλλά έχει εμπειρία από το ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Είναι μια καταπληκτική εμπειρία η Ελλάδα. Είναι μια χώρα που μοιάζει πολύ με την Βραζιλία. Έχει πιο ήπιο κλίμα από την Ρωσία. Έχει ήλιο, παραλία και πολύ φιλικούς ανθρώπους, ειδικά απέναντι στους Βραζιλιάνους. Δεν έχω δει πολλά ακόμη, αλλά σκοπεύω να κάνω μια περιοδεία με την οικογένειά μου».

Για το ματς με την Μπενφίκα: «Είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο. Όλοι μαζί σαν ομάδα, αποκλείσαμε τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ και τώρα έχουμε την Μπενφίκα. Όλοι ήταν πολύ σκληροί αντίπαλοι. Έχουμε το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου μπροστά μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε δουλέψει σκληρά προκειμένου όλα να πάνε καλά».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι. Από την πρώτη επαφή που είχα μαζί τους, πήρα πολύ αγάπη. Θέλω να τους εκπροσωπώ ολοένα και περισσότερο στο γήπεδο. Με αναγνωρίζουν στους δρόμους και βλέπω οπαδούς με την φανέλα μου στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτήν την αποδοχή του κόσμου. Ελπίζω να είναι μόνο η αρχή και να τους δώσουμε μεγάλη χαρά μέσα από την επίτευξη στόχων, μέσα από τους τίτλους, μέσα από το πρωτάθλημα».

Για την αγαπημένη του Κορίνθιανς: «Έχω μεγάλη αγάπη για την Κορίνθιανς. Μιλάω με τους πρώην συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν σύντομα. Πάντα θα υποστηρίζω την Κορίνθιανς και τους φίλους μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ