Στο «παιχνίδι» και η Λαμία για τους Καραμάνο και Ευαγγέλου

Στο «παιχνίδι» και η Λαμία για τους Καραμάνο και Ευαγγέλου

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Λαμία κάνει δυνατό… μπάσιμο για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Η… σφαλιάρα της πρώτης αγωνιστικής από τον Άρη εντός έδρας προβλημάτισε πολύ κόσμο στη Λαμία. Ο Κόουτς Μπάμπης Τεννές και ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έχουν άρει την απόφαση ενίσχυσης του ρόστερ για να διασφαλίσουν μια πορεία τουλάχιστον ανάλογης της περσινής που σήμανε την άνετη παραμονή της Λαμία στη Λίγκα.

Στο πλαίσιο αυτό οι Λαμιώτες αναμένεται να κινηθούν για τους Τάσο Καραμάνο και Στέφανο Ευαγγέλου, τους οποίους τσεκάρει και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Καραμάνος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι μια περίπτωση δύσκολη. Εκτός από το ενδιαφέρον του ΠΑΣ και της Λαμίας ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και ομάδων από το εξωτερικό. Πάντως η πρόταση των Φθιωτών που αγγίζει τις 130 χιλιάδες ευρώ δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη.

Τέλος στην υπόθεση του νεαρού στόπερ Στέφανου Ευαγγέλου, που παραχωρείται δανεικός από τους Πειραιώτες για να αγωνιστεί βασικός και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, πέραν του ΠΑΣ και της Λαμίας υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες με το μέλλον του νεαρού να ξεκαθαρίζει άμεσα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ