Παναθηναϊκός : Το σενάριο για Καρέλη και ο ρόλος του Νταμπίζα

Παναθηναϊκός : Το σενάριο για Καρέλη και ο ρόλος του Νταμπίζα

Πως η προηγούμενη κοινή συνύπαρξη των Καρέλη - Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό επηρεάζει το σήμερα. Τι συμβαίνει με Μακέντα, το σενάριο με Ιντέγε και όλα τα δεδομένα για τη φανέλα με το... 9 που περιμένει κάτοχο.

Το σήριαλ της απόκτησης επιθετικού στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Οι πράσινοι έχουν πλέον ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τους και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξει οριστική κατάληξη του θέματος. Άλλωστε, από χθες κυκλοφορούν φήμες πως είναι πολύ πιθανό μέσα στην ημέρα ο «εκλεκτός» του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεδομένα απασχολεί τους πράσινους. Όμως δεν είναι ούτε ο μοναδικός, ούτε και η πρώτη επιλογή. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντι Μάρτζιο, τον έστελνε χθες στο τριφύλλι, η Gazzetta Dello Sport αναφέρει πως υπογράφει τριετές συμβόλαιο. Μοιάζει να είναι μια περίπτωση που οι πράσινοι την έχουν σταντ μπάι και μπορούν να την κλείσουν θετικά όποτε εκείνοι το θελήσουν. Και αν δεν προχωρήσουν οι δύο πρώτοι στόχοι που έχουν, με τους οποίους υπάρχουν συνεχείς επαφές.

Η εφημερίδα «Έθνος» φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ένα σενάριο για τον Μπράουν Ιντέγε. Θα ήταν ιδανική επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να έρθει μόνο ως δανεικός, το κασέ τους είναι… απλησίαστο, αλλά αν η κινεζική Τιανζίν, στην οποία ανήκει, δεχτεί να καλύψει ένα μεγάλο μέρος αυτού, τότε η δουλειά θα μπορούσε να γίνει, αν και ο παίκτης είναι θετικός.

Φήμες υπάρχουν εδώ και πολλές μέρες και για έναν παλιό – και αγαπημένο – γνώριμο. Τον Νίκο Καρέλη. Ποδοσφαιριστή που ο Παναθηναϊκός απέκτησε το καλοκαίρι της πρώτης θητείας του Νταμπίζα. Ένα πρότζεκτ το οποίο πίστεψε τόσο ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, όσο και ο τότε προπονητής, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Καρέλης θα ήταν επίσης μια ιδανική περίπτωση, καλύτερη ίσως και από τον Νιγηριανό πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού. Ξέρει την ομάδα, τον ξέρει και η ομάδα. Δεδομένα θα προσφέρει. Η παρουσία του Νταμπίζα στον σύλλογο δίνει… πόντους στο σενάριο. Και ο Καρέλης, που φαίνεται πως χάνει τη θέση του στην Γκενκ, ψάχνεται πολύ τις τελευταίες μέρες για να βρει ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής.

Από τον Παναθηναϊκό δεν διαρρέουν το παραμικρό όσον αφορά τους δύο πρώτους στόχους που δουλεύουν τις τελευταίες μέρες και προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία. Παίρνουν θέση για τα – πολλά – ονόματα που εμφανίζονται, άλλοτε διαψεύδοντας (Τραορέ), άλλοτε επιβεβαιώνοντας (Μακέντα) τις επαφές. Η αγωνία, πάντως, φτάνει προς το τέλος της μιας και μέχρι την Παρασκευή θα γνωρίζουμε τον παίκτη που θα φορέσει τη φανέλα με το… 9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ